Arbejder du på kontoret på en skole? Måske trænger skolen til en opfriskning i image, som du kan stå for. Det kan indebære en ny hjemmeside, eventuelt et logo eller nyt slogan for skolen, og i den forbindelse bliver det nok også nødvendigt med nye stempler.

Det kan du læse lidt mere om her.

Skolens image udadtil

Når skolen får nyt logo eller slogan, eller når der bare sker noget nyt, er det nødvendigt med nye stempler. Det er en god og sjov mulighed for at pille ved folks idé om skolen og dens image. Et stempel er jo det, som alle, der får post fra skolen, kommer til at se som det første. Derfor er det vigtigt, at man sender den rigtige besked med sine stempler.

Samtidig er det dog også din opgave at finde stempler i høj kvalitet, det vil sige nogle, som ikke går i stykker så hurtigt. Samtidig skal de dog heller ikke være for dyre, i hvert fald ikke hvis din skole er som de fleste andre skoler, der altid er i gang med at stramme op på budgettet.

Kig på sider som Nydanstempler.dk, hvor du kan finde gode stempler til billige penge.

Kvalitet i design og kommunikation

Når man køber nye stempler til kontoret, skal de gerne holde helt til skolen skal have nyt image igen. Dette kan vare en del år, og derfor er det vigtigt med høj kvalitet på stemplerne.

Det er dog endnu mere vigtigt, at der er kvalitet i design og kommunikation, når det kommer til hvad stemplet faktisk stempler. Det er jo dette, som alle elever, forældre og samarbejdspartnere kommer til at se i mange år frem.

Derfor kan det give god mening at overveje at hyre konsulenter ind udefra, både når det kommer til designet og kommunikationen af skolens værdier. Ofte finder man i slogans og logoer fejl og små uklarheder, der ikke bare skaber forvirring, men som også kan kaste et uprofessionelt skær over skolen.

Det er allermest derfor, det er vigtigt at få det rigtigt den første gang, så man ikke kompromitterer skolens image.