Mange er af den overbevisning, at det med dårlig hørelse og høreapparater er reserveret for den ældre halvdel af befolkningen. Det er dog langt fra tilfældet. Mange unge lider også af høretab eller medfødt hørebesvær, hvilket kan være en udfordring i rigtig mange aspekter af livet. 

Dårlig hørelse er dog først og fremmest en udfordring, hvis man som ung ikke anerkender det og gør noget ved det. 

kvinde arbejder hjemme

HEIMDALL’S- Høreklinik online

Hvis du oplever ikke at kunne følge med i klasselokalet eller at du skal bede dine kammerater om at gentage sig, kan du med fordel opsøge en høreklinik. I dag behøver du ikke engang bekymre dig om lange køreture om endnu længere ventetider for at kunne få hjælp på en høreklinik. 

Se for eksempel den online høreklinik HEIMDALL’S. HEIMDALL’S er en overvejende online høreklinik, hvilket betyder de kan hjælpe flere på hurtigere og bedre vis. HEIMDALL’S kan dog ikke kun prale af bedre og hurtigere service. 

HEIMDALL’S er nemlig også en fuldstændig uvildig høreklinik. Det betyder en større valgfrihed med fokus på netop dine ønsker. HEIMDALL’S har naturligvis fokus på markedets bedste høreapparater i mange forkskellige prisklasser. Mange af disse kan justeres på afstand, så du også sparer tid i hverdagen. 

Hjælp til undervisningen

Vigtigt for din læring- Tag snakken

Vil du alligevel gerne være helt sikker, kan du stadig møde fysisk op hos HEIMDALL’S og modtage den samme service fra specialuddannet personale. Det vigtigste er, at du som ung med høretab overkommer tabuet og får den hjælp du har brug for. Du vil med det samme kunne både høre og mærke forskel i hverdagen. Det gør sig ikke mindst gældende i klasselokalet, hvor hørebesvær kan komplicere både dit sociale liv og din læring. 

Om ikke andet bør du tage et smut forbi en høreklinik, online eller ej, for at sikre dig, at dine karakterer ikke holdes nede af din hørelse. Selvom et høreapparat kan gøre meget, bør du dog alligevel også tale med dine undervisere om det, hvis høreklinikken påviser høretab. Kun på den måde kan dine undervisere hjælpe dig ved at benytte sig at teleslynge eller bare tale klart og tydeligt. Det hele starter dog med et besøg hos høreklinikken.